U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Metaalunie medeoprichter Smart Industry Hub Zuid
Branche- en belangenverenigingen, waaronder Koninklijke Metaalunie, ontwikkelingsmaatschappijen, kennisinstellingen en overheden in Zuid-Nederland hebben zich verenigd in het samenwerkingsverband Smart Industry Hub Zuid. Het doel van deze samenwerking is het delen van informatie over industriële vernieuwing. 

Bedrijven en kennisinstellingen in Zuid-Nederland werken in lokale projecten aan de ontwikkeling van nieuwe productietechnieken. Door hun kennis en ervaring op grotere schaal te delen, kunnen veel meer middelgrote en kleine maakbedrijven een stap zetten in de vernieuwing van hun bedrijf.

“Als één van de founding fathers van deze hub zijn wij er vooral blij mee, omdat het hierdoor voor onze leden makkelijk wordt om te participeren in Smart Industry-achtige ontwikkelingen”, zegt Peter van der Mars, Beleidssecretaris Metaalunie. Metaalunie participeert overigens niet alleen in deze SI Hub Zuid, maar ook in het SI-programma en netwerk.

John Blankendaal, Brainport Industries; ; Gedeputeerde Bert Pauli, provincie N Brabant; Jan Pelle, directeur BOM, Michel Weeda, programma manager BOM; Arnold Stokking, TNO; Egbert Sol, TNO; Raymond Oude Groen Midpoint Brabant; Pierre van Kleef, Midpoint Brabant; Hans Gritter ministerie EZK; Gijs Bosch, KvK; Bob van Dijk Provincie/FME; Tom vd Horst TNO; Anke Meuffels, Metaalunie; Anne van der Velden, Brainport; Charles Mevis, LIOF; Bert de Wit, LIOF; John de Ridder, REWIN; Jos Kleiboer, Metaalunie.


Smart Industry - Dutch Industry fit for the future is een initiatief van en samenwerking tussen Koninklijke Metaalunie, BOM (Brabantse Ontwikkelings Maatschappij), Brainport Development Brainport Industries, LIOF, provincie Limburg, Midpoint Brabant, REWIN, West-Brabant AgriFood Capital, FME, Kamer van Koophandel, provincie Noord-Brabant, TNO en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Zie ook: Fabriek van de toekomst:'innovatie faciliteiten en kennis delen'

Misschien interessant voor u

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Jos Kleiboer
Directeur Beleid

Geniet van de zomer

> Lees meer.