U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Het Metaalunielid Cryoworld B.V. uit Wieringerwerf is de winnaar geworden van de Lelyprijs 2018. Het bedrijf liet CPT uit Wieringerwerf en Quest Innovations uit Middenmeer achter zich. De Jonge Lely voor startende bedrijven werd gewonnen door H2O Technics B.V. uit Wieringerwerf. De Lelyprijs moet innovatieve bedrijven in de gemeente Hollands Kroon in de schijnwerpers zetten en zo andere ondernemers warm maken om zich ook in de gemeente te vestigen.

Innovatief
Volgens juryvoorzitter en wethouder Theo Meskers onderstreept de competitie hoeveel diversiteit en innovatieve kracht de regio bezit. “Cryoworld weet keer op keer complexe vraagstukken uit de wetenschap te vertalen naar innovatieve oplossingen. En daarnaast lukt het ze om kwalitatief hoogwaardig personeel aan zich te blijven binden."

Kunstwerk
De prijs voor Cryoworld bestaat, naast de eer en veel publiciteit, uit een prachtig kunstwerk van kunstenaar Hans Blank uit Den Oever. Voor H2O Technics, de winnaar van De Jonge Lely, is de prijs een compleet verzorgd bedrijfsfilmpje.

> Lees meer.

 

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl