U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Nederland omarmt de ondernemer
Vandaag is de Dag van de Ondernemer. Een dag waarop heel Nederland ondernemers bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. De Dag van de Ondernemer is voor alle ondernemers. Omdat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland, is op initiatief van MKB-Nederland de derde vrijdag in november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. Het is de derde keer dat dit wordt gevierd.

Koninklijke Metaalunie heeft zich opnieuw aangesloten bij het initiatief en organiseert vandaag tal van activiteiten die om maar 1 ding draaien: de mkb-metaalondernemer. Op 170 locaties in Nederland én in het buitenland worden ondernemers in het zonnetje gezet door premier Rutte, ministers, (euro-)parlementariërs, prominenten, ambassades, businessclubs, wethouders, burgermeesters, gedeputeerden en niet te vergeten het Nederlandse publiek. Zij maken allen kennis met deze hardwerkende, creatieve en enthousiaste ondernemers die prachtige bedrijven leiden.

Kijk voor een overzicht van alle activiteiten vandaag op: https://www.dagvandeondernemer.nl/activiteitenagenda/

De Dag van de Ondernemer is te volgen via Twitter met #dagvandeondernemer!

Misschien interessant voor u

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Jos Kleiboer
Directeur Beleid

Geniet van de zomer

> Lees meer.