U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Nederlanders doen goede zaken tijdens FMB-beurs
De FMB beurs te Bad Salzuflen is bij uitstek een geschikte toeleverbeurs voor metaalbedrijven die hun markt over de grens willen uitbreiden. “Het is inmiddels de vierde keer dat Koninklijke Metaalunie een collectief heeft. De ambitie voor volgend jaar is nog wat groter te groeien”, zegt Paul Verlinden, beleidssecretaris internationaal ondernemen van Metaalunie. “De meeste bedrijven schrijven zich hier op de laatste dag al weer direct in voor volgend jaar.”

Dennis van Dijk van Metaalunielid Nijdra bv staat al een aantal jaren op de beurs en houdt er elk jaar nieuwe klanten aan over. “Het mooie van de FMB is dat de beurs zo overzichtelijk is opgezet, dat je weet dat alle bezoekers aan de beurs langs je stand komen. Elk jaar zien we de kwaliteit van de bezoeker verbeterd. Het zijn steeds meer de beslissingmakers die op je stand komen”, meldt hij. Pedro Tegelaers van Metaalunielid WBM bv kan ook een mooie duit in het succeszakje doen: “We staan hier nu voor de tweede keer. Vorig jaar hebben we een prima klant overgehouden aan de beurs en ook dit keer hebben we in elk geval 4 hele mooie contacten gelegd. Met één daarvan hebben we voor volgende week in Bremen een vervolg afspraak gemaakt. Een echte regionale beurs als voor contacten met een straal van 150 kilometer rondom Bielefeld”, vindt Tegelaers. Roelof Vledder van Metaalunielid Revam bv is ook enthousiast over de beurs. “We hebben nog geen Duitse klanten en maar denken wel dat deze beurs hier verandering in gaat brengen. Ik verwacht de komende weken wel een aantal aanvragen te krijgen. Metaalunielid KMS bv ziet de eerste aanvragen nu al binnenkomen via de mail zegt Bennie Kamphuis van het bedrijf.Met meer dan 500 deelnemers is de FMB in Bad Salzuflen een ideale ontmoetingsplaats voor toeleveranciers in de metaalsector die hun markt willen uitbreiden. Heeft u ook interesse om mee te doen, neem dan contact op met Ivonne Dentjens, beleidsmedewerker Koninklijke Metaalunie, contact: dentjens@metaalunie.nl, tel. 030 - 605 33 44.


FMB Sud - Exposeren in het hart van de maakindustrie Zuid Duitsland.
Op 20 en 21 februari 2019 vindt in het hart van de Duitse innovatieve maakindustrie in Augsburg de FMB Zuliefermesse Machinebouw plaats. Deze speciale beurs voor toeleveranciers in de machinebouw staat bekend als een goede en overzichtelijke beurs waar je snel en makkelijk in contact komt met klanten uit de Duitse markt.

Collectieve deelname
Koninklijke Metaalunie en VMO organiseren samen een collectieve inzending op de FMB Augsburg. Naast de collectieve Holland-uitstraling biedt het voor de deelnemers ook gemak, omdat organisatorische aspecten uit handen worden genomen, zoals standbouw, catering en PR. > Meer informatie en aanmelden.

Misschien interessant voor u

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Jos Kleiboer
Directeur Beleid

Geniet van de zomer

> Lees meer.