U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Staatssecretaris Mona Keijzer in M&T: ‘Ondernemers onderschatten Brexit’
“Ik ben bang dat veel ondernemers zich onvoldoende beseffen wat de impact van de Brexit is. Hooguit 20% van de ondernemers is zich daadwerkelijk op de Brexit aan het voorbereiden, dat is erg weinig. Ze moeten echt naar hun bedrijfsvoering kijken, zeker in de maakindustrie.” Dit zegt EZK-staatssecretaris Mona Keijzer in het oktobernummer van Metaal & Techniek, uitgave Koninklijke Metaalunie.

Keijzer waarschuwt ondernemers voor de gevolgen van het niet serieus nemen van de Brexit: “Als je pas op 1 april 2019 beseft dat een essentieel onderdeel voor de productie dat uit het Verenigd Koninkrijk moeten komen, hier niet naar toe kan komen omdat er in het geval van een no-deal wachtrijen bij de grens ontstaan, heb je een probleem. Dan kan je productie stil komen te liggen en dat is funest.”

In het interview gaat de staatssecretaris, met o.a. mkb in haar portefeuille, verder in op zaken als de MKB-Toets, Smart Industry en het belang van goede technische opleidingen.

> Lees het hele interview met Mona Keijzer.

Misschien interessant voor u

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Jos Kleiboer
Directeur Beleid

Geniet van de zomer

> Lees meer.