U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
CDA voorstander van programma Circulaire Economie
‘We hebben nu een akkoord gesloten over het klimaat, misschien moet er nu een circulair akkoord komen waarin we dingen vastleggen en waarmee we ook in kaart brengen waar de belemmeringen liggen. Maar ik hoor nu al graag van de bedrijven waar ze in de praktijk tegenaan lopen.’ Dit zegt CDA Tweede Kamerlid en voorzitter van de vaste Kamercommissie Infrastructuur en Waterstaat, Agnes Mulder in de vandaag verschenen Metaal & Techniek van september, een uitgave van Koninklijke Metaalunie.

Aanleiding voor het interview met Mulder was een door Metaalunie en FME verstuurde brief aan de leden van de vaste Kamercommissie Infrastructuur en Waterstaat waarin gevraagd wordt bij het kabinet erop aan te dringen dat bij de transitie wordt vastgehouden aan een gestructureerde aanpak zoals beschreven in de transitieagenda’s en passend in de meerjarenaanpak 2021, 2030 en 2050. Met andere woorden niet enkel losse projecten maar een programma circulaire economie. “Structuur is erg belangrijk, het geeft focus. Ik ben voorstander van een programma Circulaire Economie.”, vertelt Mulder in het interview. “De brief die jullie samen met FME aan de vaste Kamercommissie hebben gestuurd, is een teken van grote betrokkenheid en ambitie. Aan ons om die met gezond boerenverstand te beantwoorden.”

> Lees het hele interview met Agnes Mulder.

 

Misschien interessant voor u

Blog

Blog


Bert Jaarsma
Directeur Organisatie

Sterke plannen voor
Sterk Techniek Onderwijs

Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl