U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Scholingstraject Docenten- en Instructeurspool Technische Branches

De leerlingen die nu worden opgeleid zijn de toekomstige werknemers van de branche. Een goede opleiding is echter niet meer vanzelfsprekend. Veel mbo-scholen verwachten binnen vijf jaar een groot tekort aan techniekdocenten. De gezamenlijke O&O-fondsen OTIB, OOM en A+O Metalektro (regionaal samenwerkend binnen het TOF Noord-Oost), de ROC ’s én de samenwerkende organisaties binnen het actieplan Leve(n)lang Gelders Vakmanschap doen daarom een beroep op u. U kunt meehelpen de leerlingen van nu de bagage mee te geven voor de toekomst.


Hoe? Door uw medewerker(s) te laten scholen tot instructeur/assistent-docent.
Zo zal de bestaande docenten- en instructeurspool verder worden uitgebreid en zullen de tekorten worden opgevuld. Een bijkomend voordeel is dat deze nieuwe onderwijsgevenden hun actuele praktijkkennis en ervaringen kunnen delen met leerlingen en collega onderwijsgevenden.

Voordelen voor u als werkgever
Als u uw medewerkers de mogelijkheid biedt om hun kennis en ervaring in te zetten voor de nieuwe generatie technici, draagt u actief bij aan de opleiding van wellicht úw toekomstige medewerker en u draagt bij aan een betere aansluiting tussen onderwijs en bedrijfsleven.

- Brochure t.b.v. u als werkgever
- Brochure t.b.v. uw werknemer(s)

 

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Een beetje
positief

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl