U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Middelbare scholieren kunnen beter kiezen door bedrijfsbezoeken
Middelbare scholieren maken al op jonge leeftijd belangrijke keuzes. Hoe help je ze te bepalen welk profiel bij ze past? Met een bedrijfsbezoek kunnen leerlingen zien en ervaren of techniek iets voor ze is. Deze ervaring is heel waardevol bij het kiezen.

Om erachter te komen of techniek iets voor hen is, moeten leerlingen eerst ontdekken wát het is. Bedrijven kunnen leerlingen waardevolle, levensechte ervaringen met techniek bieden zoals bedrijfsbezoeken. Het programma ‘Gastlessen, zó geregeld' helpt hierbij!

We willen dat leerlingen op basis van kennis en ervaringen gefundeerde loopbaankeuzes maken. Maar hoe betrek je ouders bij het bewustwordingsproces van leerlingen over de mogelijkheden van techniek? TechniekTalent.nu geeft in samenwerking met Annette Diender op verschillende data en locaties kosteloze inspiratiesessies over een effectieve aanpak van LOB in samenwerking met ouders.

Ben je decaan of mentor van vmbo gl/ tl en havo? Kijk op techniektalent.nu/inspiratiesessie voor meer informatie.

Misschien interessant voor u

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Jos Kleiboer
Directeur Beleid

Geniet van de zomer

> Lees meer.