U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details

De laatste jaren komen er steeds meer berichten naar voren over mensen die niet meer in staat zijn om hun schulden te betalen. Ook een werkgever kan hiermee te maken krijgen. Als werkgever kunt u namelijk geconfronteerd worden met een deurwaarder die u verplicht om een deel van het salaris van de werknemer in te houden, het zogenoemde loonbeslag. Op zich is dit een vreemde situatie, nu u als werkgever niet betrokken bent bij het conflict tussen de werknemer en zijn schuldeiser. De vraag die hierbij rijst is dan ook wat de verplichtingen van de werkgever zijn bij een beslag op het loon van de werknemer.


Log in om het hele artikel te lezen

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer    
Directie

Lichtpuntjes

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl