U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Doet u zaken met het Verenigd Koninkrijk en blijkt dat uw onderneming te maken krijgt met de gevolgen van brexit? Met de brexit-voucher krijgt u subsidie voor advies over alternatieve markten en de gevolgen van brexit voor uw onderneming.

Gevolgen van brexit in kaart brengen met de Brexit Impact Scan
Welke alternatieve markten zijn er voor mijn producten na brexit? Moet ik de logistieke processen van mijn bedrijf aanpassen? Als u zaken doet met het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland) kan brexit grote gevolgen hebben voor uw onderneming.

Breng de gevolgen van het uittreden van het Verenigd Koninkrijk uit de EU in kaart met de Brexit Impact Scan. Blijkt dat u gevolgen gaat ondervinden, vraag dan de Brexit-voucher aan op RVO.nl. Daarmee kunt u subsidie krijgen voor deskundig advies over alternatieve markten en de gevolgen van brexit voor uw onderneming.

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Een beetje
positief

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl