U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Metaalunielid Agrifac wint innovatieprijs Bronzen Sikkel 2018
Tijdens de grootste landbouwbeurs van Nederland, AgroTechniek Holland (ATH), is de innovatieprijs ‘Bronzen Sikkel’ uitgereikt. Op de vijfde editie van dit inmiddels beproefde outdoor agro-evenement in Biddinghuizen exposeren en demonstreren honderden fabrikanten, importeurs en dealers de nieuwste machines en trends in de landbouwmechanisatie.

De vakjury bekeek ruim 60 innovatieve inzendingen en beoordeelde in welke mate ze vernieuwend en onderscheidend zijn voor de toekomst van de agrarische sector. De vakjury heeft unaniem de innovatieprijs Bronzen Sikkel toegekend aan AiCPlus van Agrifac Machinery BV: “Dit camerasysteem met kunstmatige intelligentie is de techniek van de toekomst die zorgt voor gericht sproeien en plantspecifieke behandeling, en daarmee reductie van beschermingsmiddelen. Een waardevolle innovatie voor de sector die de Bronzen Sikkel 2018 meer dan verdient.” 

De ATH vindt plaats van woensdag 12 tot en met zaterdag 15 september 2018.

Misschien interessant voor u

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Jos Kleiboer
Directeur Beleid

Geniet van de zomer

> Lees meer.