U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Mkb’ers in Noord- en Midden-Groningen die gaan investeren kunnen vanaf 15 september 2018 een bijdrage aanvragen van de EBG Arbeidsplaatsenregeling 2018 wanneer zij als gevolg van hun investering nieuwe arbeidsplaatsen creëren.

Het was eerder al mogelijk om een bijdrage aan te vragen van de EBG ArbeidsplaatsenregelinG 2018. Vanwege het succes van de vorige subsidie heeft het Economic Board Groningen een nieuw budget van € 252.842 beschikbaar gesteld. Per nieuwe arbeidsplaats kan een aanvrager € 5.000,- ontvangen, tot een maximum van € 25.000,- per investeringsproject.

Mkb-ondernemingen tot 10 fte kunnen zonder meer een aanvraag indienen, ongeacht de sector waarin ze werkzaam zijn. mkb-ondernemingen met 10 of meer fte kunnen een aanvraag indienen als zij een ondernemingsactiviteit of project uitvoeren dat valt onder een of meer van de volgende thema’s:
• aardbevingsbestendige, levensloopbestendige- en energiezuinige bouw;
• groene chemie;
• energietransitie;
• toerisme;
• de volgende generatie mobiele communicatietechnologie (5G).

Meer weten over deze subsidie? Kijk op EBG Arbeidsplaatsenregeling 2018.

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Een beetje
positief

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl