U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Kredietverzekering (Mevas)

Vertrouwen is de basis van elke zakelijke transactie. Maar wat als dat vertrouwen wordt beschaamd en facturen onbetaald blijven? Hoe voorkomt u dat uw bedrijf daardoor in de problemen komt?

Een kredietverzekering zorgt ervoor dat u zeker kunt zijn van uw zaak en dat u ondanks dergelijke financiële tegenvallers toch kunt blijven ondernemen. Natuurlijk schat u bij elke nieuwe klant het risico in dat er uiteindelijk niet betaald wordt. U controleert de kredietwaardigheid, maar uw intuïtie speelt eveneens een belangrijke rol. Zakendoen is immers ook een kwestie van vertrouwen. Uw klanten zijn op hun beurt afhankelijk van hun opdrachtgevers en leveranciers. Komen die in de problemen, dan kan dat ook uw relatie raken. Die goede zakenpartner die altijd tijdig de factuur betaalde, betaalt nu ineens later. Met alle financiële gevolgen van dien. Een kredietverzekering dekt het betalingsrisico tussen bedrijven onderling af, zowel binnen Nederland als bij export bij vermoedelijke insolventie.

Waarom een kredietverzekering afsluiten?

• Omdat u een groot uitstaand debiteurensaldo heeft
• Voorkomen van afschrijvingen dubieuze debiteuren
• Ter bescherming van de winst
• Wanneer u nieuwe markten wil gaan betreden

Meer informatie of vragen?

Heeft u vragen over de kredietverzekering, neemt u dan contact op met MEVAS door te bellen naar 088 456 54 00 of te mailen naar info@mevas.nl.
Op www.mevas.nl/krediet kunt u ook gelijk een offerte aanvragen.

Misschien interessant voor uHeeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Bert Jaarsma     
Directie

Ruimte voor ondernemen

> Lees meer.