U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Aanvraag subsidie praktijkleren uiterlijk 17 september

De subsidieregeling praktijkleren is bedoeld voor werkgevers die begeleiding bieden aan met name BBL-leerlingen en leerlingen die een leerwerktraject vmbo volgen. De werkgever ontvangt subsidie in verhouding tot de periode waarin hij in het studiejaar begeleiding heeft verzorgd. 

Voor het school-, studiejaar 2017/2018 kunt u een aanvraag indienen tot uiterlijk 17 september 2018 17.00 uur. In de indieningsperiode van 2018 kunt u subsidie aanvragen voor de begeleiding in het schooljaar 2017/2018. Het schooljaar 2017/2018 loopt van 1 augustus 2017 tot en met 31 juli 2018. Na afloop van de begeleiding kunt u uw aanvraag indienen.

De aanvraag voor subsidie moet u digitaal indienen via het eLoket van RVO.nl. Voor de aanvraag gebruikt u gegevens die al in uw bezit zijn zoals de (praktijkleer-) overeenkomst. Wacht niet tot het laatste moment met de aanvraag, maar doe dit zo snel mogelijk na afronding van de begeleiding.

> Meer informatie


Misschien interessant voor u

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Jos Kleiboer
Directeur Beleid

Geniet van de zomer

> Lees meer.