U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Deze scan is voor alle bedrijven in Nederland. De Brexit kan elk bedrijf raken, ook al vermoedt u dat in eerste instantie niet. Doorloop de gehele scan om onvermoede effecten voor uw bedrijf te ontdekken.

Bereid u voor op Brexit

Het Verenigd Koninkrijk - Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland - verlaat op 29 maart 2019 de Europese Unie (EU). Dat betekent dat zij uit de interne markt en douane unie stappen. Door dit vertrek wordt het Verenigd Koninkrijk een land buiten de EU en gaan andere handelsafspraken gelden dan binnen de EU. Denk bijvoorbeeld aan douanecontroles, voorschriften voor in- en uitvoer van producten en kwaliteitseisen.

Brexit lijkt nog ver weg, maar heeft grote gevolgen voor bedrijven in Nederland en kan ook úw bedrijf raken. Het is daarom zaak nu al maatregelen te treffen en in ieder geval de mogelijke impact van Brexit vast te stellen. Deze scan helpt u in kaart te brengen wat u nu al aan voorbereiding kunt doen en waar u bij stil moet staan.

> Naar de Impact scan.

Misschien interessant voor u

Blog

Blog


Bert Jaarsma
Directeur Organisatie

Begin of einde pensioendiscussie?
Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl