U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Bijna 2 procent meer geïnvesteerd in mei
In mei was het volume van de investeringen in materiële vaste activa 1,9 procent groter dan in mei 2017, meldt het CBS. De stijging is kleiner dan een maand eerder. In mei 2018 werd er vooral meer geïnvesteerd in woningen, infrastructuur en machines.

De cijfers zijn niet gecorrigeerd voor werkdagen. Mei 2018 heeft een werkdag minder dan mei 2017. Volgens het CBS zijn de condities voor de investeringen in juli iets gunstiger dan in mei. Dat komt vooral doordat de groei van de export groter was. Ook was de toename van de koerswaarde van Nederlandse aandelen ten opzichte van een jaar eerder groter. 

Misschien interessant voor u

Blog

Blog


Bert Jaarsma
Directeur Organisatie

Oude waarden
> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl