U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Export groeit bijna 7 procent in april
Het volume van de goederenexport was in april 6,6 procent groter dan in april 2017, meldt het CBS. De groei is groter dan in de voorgaande maanden. In april 2018 groeide vooral de export van transportmiddelen, machines en apparaten. Het volume van de import was in april 5,7 procent groter dan een jaar eerder. 

 

Volgens de CBS Exportradar zijn de omstandigheden voor de export in juni 2018 gunstiger dan in april. In de radar van juni was vooral de ontwikkeling van de reële wisselkoers gunstiger dan in de radar van april.

Misschien interessant voor u

Blog

Blog


Bert Jaarsma
Directeur Organisatie

Begin of einde pensioendiscussie?
Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl