U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Trump zet invoerheffingen op staal en aluminium door

President Trump kondigde al op 8 maart aan dat de VS op 23 maart tarieven ging instellen op staalimport van 25% en aluminiumimport van 10%. De EU kreeg twee keer een tijdelijke ontheffing en onderhandelde tot en met eind mei met de Verenigde Staten om definitief uitgezonderd te worden van de maatregel. 

Trump zet de importheffingen door voor de EU, zogezegd om de eigen staalindustrie te beschermen. De maatregelen zijn aangekondigd voor 1 juni vanaf 6 uur ‘s morgens. Om welke producten het precies gaat, kun je hieronder nalezen in de verschillende onderzoeksrapporten:

Lees voor meer informatie het artikel in de kennisbank van internationaal ondernemen.

Misschien interessant voor u

Blog

Blog


Bert Jaarsma
Directeur Organisatie

Begin of einde pensioendiscussie?
Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl