U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Subsidie voor technische energie-innovatie

Ondernemers, wetenschappers en kennisinstellingen kunnen vanaf 2 juli tot 16 oktober 2018 (17.00 uur) de subsidie Maatschappelijk Verantwoord Innoveren - Energie (MVI Energie) aanvragen.

Energie-innovatieprocessen worden vanaf de start vaak niet direct verbonden met mens, samenleving en de natuurlijke omgeving. Dat terwijl die verbinding belangrijk is voor een duurzaam, bestendig resultaat. Innovaties die zijn ontwikkeld in verbinding met mens, samenleving en omgeving hebben een grotere kans op slagen. Het is dan ook belangrijk om reeds in de ontwerpeisen de juiste uitdagingen mee te nemen.

De MVI Energie tender stimuleert experimentele kennisontwikkeling als integraal antwoord op onderzoeksonderwerpen met gestapelde uitdagingen, geformuleerd door de TKI’s. Het doel is om in de praktijk met betrokken partijen uit te vinden en te leren hoe je tijdig en goed de verbinding realiseert en zo de slagingskans van energie-innovatieprojecten vergroot. MVI Energie plaatst energie-innovaties in een bredere context en koppelt ze aan een bredere maatschappelijke opgave.

Meer informatie: rvo.nl

Misschien interessant voor u

Blog

Blog


Bert Jaarsma
Directeur Organisatie

Begin of einde pensioendiscussie?
Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl