U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Jaarverslag Koninklijke Metaalunie 2017: boeien, binden én vinden van een vakman.
Het jaarverslag 2017 van Koninklijke Metaalunie staat geheel in het teken van onderwijs en het boeien, binden en vinden van werknemers. Een erg belangrijk thema voor het MKB-metaal omdat aan één kant de instroom van vakmensen te weinig is en aan de andere kant de huidige generatie vakmensen langer moet door werken. De huidige generatie moet zich ook voortdurend ontwikkelen om bij te kunnen blijven met alle (technologische) ontwikkelingen binnen de maakindustrie.

“Metaalunie en haar leden zitten niet stil om het tekort aan vakmensen op te pakken. Dat doet de sector voortvarend”, stelt Metaalunievoorzitter Fried Kaanen in het jaarverslag. “Maar dat kan alleen als alle relevante partijen constructief met elkaar in gesprek blijven. Dat constructieve maar ook positieve geluid komt naar voren in dit jaarverslag. Want uiteindelijk moeten bedrijven, scholen, belangenorganisaties en overheid de krachten bundelen om techniek nog beter op de kaart te zetten en de toekomst van vakmanschap te borgen.”

> Bekijk/download jaarverslag 2017.

 

Misschien interessant voor u

Blog

Blog


Bert Jaarsma
Directeur Organisatie

2019 ontharden?
> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl