U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
De Wet tegemoetkomingen loondomein (Wtl) bestaat uit 3 regelingen voor werkgevers. De wet heeft als doel om werknemers met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt in dienst te nemen of te houden. De Wtl vervangt de premiekortingen arbeidsgehandicapte werknemer en oudere werknemer door het loonkostenvoordeel (LKV) voor deze groepen. Daarnaast bestaat de Wtl uit het lage-inkomensvoordeel (LIV) en het jeugd-LIV.

Het LIV is ingegaan op 1 januari 2017. Het jeugd-LIV en het LKV gaan in op 1 januari 2018. Als u een werknemer in dienst heeft of aanneemt die tot de doelgroep behoort, kunt u in aanmerking komen voor deze tegemoetkomingen.

Log in om het hele artikel te lezen

Misschien interessant voor uHeeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Bert Jaarsma     
Directie
Positief signaal

> Lees meer.