U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details

De SDE+ stimuleert de productie van duurzame energie en richt zich op bedrijven en (non-profit) instellingen. Duurzame energie wordt opgewekt uit schone, onuitputtelijke bronnen en heet daarom ook wel 'hernieuwbare energie'.

Aanvraag SDE+ subsidie 2018
Vanaf 13 maart 2018 kunt u via het eLoket van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een aanvraag doen voor de SDE+ subsidieregeling.

Deze regeling is bedoeld voor bedrijven en (non-profit) instellingen die hernieuwbare energie (gaan) produceren. Met de SDE+ subsidieregeling stimuleert het ministerie van Economische Zaken de ontwikkeling van een duurzame energievoorziening in Nederland. In deze ronde wordt € 6 miljard budget beschikbaar gesteld. De openstellingsronde SDE+ voorjaar 2017 loopt tot donderdag 5 april 2018, 17.00 uur.

eLoket
Via het eLoket van rvo.nl kunt u uw subsidieaanvraag indienen. Zorg dat uw aanvraag compleet is, want alleen complete aanvragen worden in behandeling genomen. Aanvragen worden overigens behandeld op volgorde van binnenkomst. U kunt echter nu al uw aanvraag klaarzetten, de bijlagen inscannen en daarna uploaden. U kunt de aanvraag dan direct aan de start van de openstelling indienen.

Meer weten?
Wilt u meer weten, neem dan contact op met één van de adviseurs Bestuursrecht, 030-605 33 44, bj@metaalunie.nl.

Misschien interessant voor u

Blog

Blog


Bert Jaarsma
Directeur Organisatie

Sterke plannen voor
Sterk Techniek Onderwijs

Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl