U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details

In deze notitie wordt ingegaan op de werving en selectie van een nieuwe werknemer. De notitie omvat een plan van aanpak als eenmaal vast staat dat er een vacature is, die niet intern vervuld kan worden. Ingegaan wordt op het selecteren en aannemen, welke instrumenten zijn er om de arbeidsmarkt te bereiken en de sollicitatieprocedure. Daarnaast wordt er ingegaan op een aantal algemene personeelsbeleidaspecten, zoals motivatie van werknemers en het verhogen van de arbeidsproductiviteit. Ook wordt het belang aangegeven van het bijhouden van een personeelsadministratie.

 


Log in om het hele artikel te lezen

Misschien interessant voor uHeeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Bert Jaarsma     
Directie
Positief signaal

> Lees meer.