U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Jury Metaalunie Smart Manufacturing Award bekend

De jury die gaat beoordelen welk bedrijf de Metaalunie Smart Manufacturing Award 2018 wint, is bekend. Naast juryvoorzitter Michaël van Straalen, voorzitter MKB- Nederland, bestaat de jury uit Rolf Elling, hoofdredacteur bij MYbusinessmedia, Gu van Rhijn, Senior Project Manager & Researcher bij TNO, Mark Helder, managing director bij HGG International bv en Awardwinnaar en David Pappie, directeur Topsectoren en Industriebeleid van het ministerie van Economische Zaken.

De Metaalunie Smart Manufacturing Award is een publieke erkenning voor het mkb-metaalbedrijf dat de afgelopen jaren door 'Slim produceren' nieuwe kansen heeft verzilverd. De Award-winnaar is daarmee ook een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven uit de branche en ontvangt naast de Award een bedrag van € 5000,-.

Juryvoorzitter Michaël van Straalen is sinds 4 november 2013 voorzitter van de Koninklijke Vereniging MKB-Nederland. Hij was tussen 2007 en 2014 onder meer voorzitter van brancheorganisatie Koninklijke Metaalunie. In 2007 werd hij vicevoorzitter, in 2013 voorzitter van MKB-Nederland.’ Rolf Elling is hoofdredacteur van Vraag en Aanbod, handelskrant voor ondernemers in het industriële midden- en kleinbedrijf. De krant richt zich op de handel en toelevering in de sectoren metaal, bouw, hout, kunststof, industrietechniek. Elling is voor de vierde keer jurylid van de Metaalunie Award.

Het derde jurylid, Mark Helder, is ook al bekend met de Award. Sterker nog: hij won het dit jaar met zijn bedrijf HGG International bv en weet dan ook alles over de enorme positieve uitstraling die het meedoen heeft. ‘Winnen levert meer op dan alleen de Award. De exposure is enorm, zelfs tot op de dag van vandaag’, zegt Helder. Het is inmiddels traditie dat de Award-winnaar zitting neemt in de jury.

Bekend zijn met het fenomeen Metaalunie Award én het thema ‘smart manufacturing’ geldt ook jurylid Gu van Rhijn. Van Rhijn is momenteel Senior Project Manager & Researcher bij TNO Work and Productivity. Thema’s waar zij zich mee bezighoudt zijn human robot collaboration, operator support systems in manufacturing, lean manufacturing, demand flow, ergonomics, workstation design en virtual & augmented reality. Van Rhijn is ook medeauteur van het boekje ‘Productiviteit’ dat in 2009 ter gelegenheid van de ‘Metaalunie Productivity Award’ is uitgegeven.

Het vijfde jurylid is David Pappie. Pappie is directeur Topsectoren en Industriebeleid bij het directoraat-generaal Bedrijfsleven en Innovatie (DG B&I) van het ministerie van Economische Zaken. Het DG B&I is verantwoordelijk voor generiek ondernemerschapsbeleid, de topsectorenaanpak, contacten met het bedrijfsleven, het kennis- en innovatiebeleid, ICT en regeldruk en beleid voor de biobased economy. David Pappie studeerde Pharmaceutical Chemistry aan de Vrije Universiteit Amsterdam en werkte voorheen bij Shell.

         
Michaël van Straalen    Gu van Rhijn    Mark Helder 

         
Rolf Elling    David Pappie     

 

> Meer informatie: www.metaalunieaward.nl

 

Misschien interessant voor u

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Jos Kleiboer
Directeur Beleid

Samen in Europa
> Lees meer.