U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Hoeveel industrievisie bevat het regeerakkoord?
Het MKB-metaal is cruciaal voor een innovatief en krachtig economisch klimaat in Nederland. Alleen wanneer de maakindustrie in staat is om slim te produceren, blijven we in Nederland waarde creëren en werkgelegenheid behouden. 

Koninklijke Metaalunie spoort de overheid aan die maatregelen te nemen om de kenmerken en kracht van het MKB-metaal en de keten waarin zij functioneren, te ondersteunen en versterken. Maatregelen die erop gericht zijn productiviteit te verhogen door slimmer produceren. 

Eerder dit jaar heeft Metaalunie haar IndustrieVisie uitgegeven. Deze IndustrieVisie is door Metaalunie actief uitgedragen in politiek Den Haag. Hoe komt deze visie terug in het recent gepubliceerde regeerakkoord?

Zie ook: 

Misschien interessant voor u

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Jos Kleiboer
Directeur Beleid

Girlsday
> Lees meer.