U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Metaalunieleden in MKB Innovatie Top 100

De MKB Innovatie Top 100 van 2017 telt vier Metaalunieleden. HTC Parking & security uit Waddinxveen, Hulst Innovation Cable Equipment BV uit Westeremden, Logiqs BV uit Maasdijk en Tess Essentials uit Avenhorn.

In september maakt een jury onder voorzitterschap van Ruud Koornstra de exacte notering van elk bedrijf in de MKB Innovatie Top 100 bekend. Dan wordt duidelijk welk bedrijf in 2017 de nummer 1 positie gaat innemen en zich het meest innovatieve bedrijf van Nederland mag noemen.
De MKB Innovatie Top 100 is een initiatief van de Kamer van Koophandel.

Meer informatie: MKB Innovatie Top 100.

 

Misschien interessant voor u

Blog

Blog


Jos Kleiboer
Directeur Beleid

Bedenken én maken
Lees meer.

Contact

030 6053344                                   
info@metaalunie.nl