U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details

Ielse Lohuis (SIB-Exportcoach Metaalunie)
Ik ben Ielse Lohuis, export (SIB) coach sinds 2009 en werkzaam bij Stichting PKM, het adviesbureau voor metaal- en technische bedrijven. Ik begeleid reeds meer dan 20 jaar MKB bedrijven in de metaalsector met het maken van bedrijfsplannen, het bepalen van verkoopstrategieën zowel nationaal als internationaal en het starten met export. Mijn hart ligt bij het professionaliseren van bedrijven bij groei en het optimaliseren van bedrijfsresultaten door verbetering van bedrijfsprocessen. Op onze website www.pkm.nl tref u informatie aan over PKM en mijzelf.
Linda van den Broek (SIB-Exportcoach Metaalunie)

Ik ben Linda van den Broek, Qualified Exportmanager, bedrijfseconoom en eigenaar van international business development bureau Xportwise (www.xportwise.nl). Sinds 2014 werk ik als SIB-coach voor Metaalunie.
Vrijwel mijn hele werkzame leven ben ik bezig met internationaal zakendoen. Eerst in uitvoerende functies en logistiek, na een intermezzo van 8 jaar in het buitenland (VS, Maleisië, Hong Kong) als export adviseur voor MKB-bedrijven binnen en buiten de Metaalsector. Export vind ik een zeer boeiend vakgebied en zet graag mijn kennis en ervaring om bedrijven verder te laten komen met export.

Wouter Put (SIB- Exportcoach Metaalunie)
Van huis uit Werktuigkundig Ingenieur. Twintig jaar in technische en management banen gewerkt in het grote èn kleine bedrijfsleven. Gewerkt in bedrijven met technische producten in Nederland, Zwitserland, Luxemburg, USA. Ervaring in algemeen management, B2B marketing en sales, Export, Process Control, Kwaliteitsmanagement, Bedrijfsstrategie. Laatste 15 jaar zelfstanding management consultant geweest, waaronder in de rol van exportcoach. Opdrachten uitgevoerd in 30 landen in Azië, Oost-Europa, Afrika, Latijns-Amerika. Internationaal zaken doen is een zeer boeiend vak met veel potentieel, Nederlandse bedrijven bewijzen dat keer op keer. Ik heb er plezier in mijn kennis te delen met mkb bedrijven, ik ben pragmatisch en stel de juiste vragen.

Metaalunie over haar exportcoaches
Metaalunie werkt al geruime tijd samen met deze zeer ervaren exportconsultant(s). Zij hebben kennis van de sector, bedrijfsvoering en -processen en het opbouwen van marktaandeel in het buitenland door export. Zij zien en ondersteunen jaarlijkse vele (Metaalunie) bedrijven. Zij denken graag met u mee over de praktische en strategische zaken bij het internationaal zakendoen. Ook los van het SIB traject kunt u natuurlijk een afspraak met één van hen maken voor een sparring of coaching sessie op uw bedrijf met of zonder uw collega’s.

Vragen? Of wilt u contact opnemen met een van deze coaches? Neemt u dan contact op met Adviseur Internationaal Ondernemen, Birgit Voorhuis, via voorhuis@metaalunie.nl, of T: 030-6053344.


Misschien interessant voor u

Blog

Blog


Bert Jaarsma
Directeur Organisatie

Begin of einde pensioendiscussie?
Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl