U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Metaalunie over haar exportcoaches 
Heeft u exportvraagstukken? En/of zou u graag begeleiding willen bij het realiseren van uw internationale ambities? Metaalunie werkt al geruime tijd samen met deze zeer ervaren exportconsultant(s). Zij hebben kennis van de sector, bedrijfsvoering en -processen en het opbouwen van marktaandeel in het buitenland door export. Zij zien en ondersteunen jaarlijkse vele (Metaalunie) bedrijven. Zij denken graag met u mee over de praktische en strategische zaken bij het internationaal zakendoen. Dit kan óf binnen een coachingtraject van Starters International Business (SIB), onder bepaalde voorwaarden, maar natuurlijk ook los hiervan. U kunt dan via Metaalunie een afspraak met één van hen maken voor een ‘sparring’, of coaching sessie op uw bedrijf. Wilt u meer weten over een gesubsidieerd coachingstraject via SIB, klik dan hier

 

Aukje van den Beuken (SIB-Exportcoach Metaalunie)
Ik ben Aukje van den Beuken, werkzaam bij PKM, en ik ben adviseur op het gebied van strategie, verkoop en marketing voor metaal- en technische bedrijven. Ik werk al meer dan 15 jaar binnen de technische branche. Ik heb ervaring met uiteenlopende projecten, van strategische marketingplanning, businessstrategie en -plannen, exportplannen, internationaal marktonder-zoek en business development tot aan het trainen en coachen van technisch commerciële medewerkers. Ik ben resultaatgericht, ondernemend, enthousiast, een goede luisteraar en hou bovendien van een uitdaging. Graag werk ik samen met ondernemers in een technische en of productieomgeving die aansluiting willen blijven behouden in een veranderende internationale markt en adequaat in willen spelen op Industry 4.0. Op www.pkm.nl treft u meer informatie over PKM en mijzelf.

Linda van den Broek (SIB-Exportcoach Metaalunie)
Ik ben Linda van den Broek, Qualified Exportmanager, bedrijfseconoom en eigenaar van international business development bureau Xportwise (www.xportwise.nl). Sinds 2014 werk ik als SIB-coach voor Metaalunie.
Vrijwel mijn hele werkzame leven ben ik bezig met internationaal zakendoen. Eerst in uitvoerende functies en logistiek, na een intermezzo van 8 jaar in het buitenland (VS, Maleisië, Hong Kong) als export adviseur voor MKB-bedrijven binnen en buiten de Metaalsector. Export vind ik een zeer boeiend vakgebied en zet graag mijn kennis en ervaring om bedrijven verder te laten komen met export.

Wouter Put (SIB- Exportcoach Metaalunie)
Van huis uit Werktuigkundig Ingenieur. Twintig jaar in technische en management banen gewerkt in het grote èn kleine bedrijfsleven. Gewerkt in bedrijven met technische producten in Nederland, Zwitserland, Luxemburg, USA. Ervaring in algemeen management, B2B marketing en sales, Export, Process Control, Kwaliteitsmanagement, Bedrijfsstrategie. Laatste 15 jaar zelfstanding management consultant geweest, waaronder in de rol van exportcoach. Opdrachten uitgevoerd in 30 landen in Azië, Oost-Europa, Afrika, Latijns-Amerika. Internationaal zaken doen is een zeer boeiend vak met veel potentieel, Nederlandse bedrijven bewijzen dat keer op keer. Ik heb er plezier in mijn kennis te delen met mkb bedrijven, ik ben pragmatisch en stel de juiste vragen.


Vragen? Of wilt u contact opnemen met een van deze coaches? Neemt u dan contact op met Adviseur Internationaal Ondernemen, Birgit Voorhuis, via voorhuis@metaalunie.nl, of T: 030-6053344.

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Afgehekt

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl