U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Teqnowquest beantwoordt technologische vragen

Teqnow is hét platform dat de aandacht voor en toepassing van toptechnologie in het industriële mkb vergroot en stimuleert. Dat doet Teqnow op verschillende manieren, met verschillende middelen. Via de website, maar ook door het organiseren van bijeenkomsten en evenementen. Altijd met als doel kennis te delen, kennis naar bedrijven te brengen en bedrijven te koppelen aan kennisdragers (technische universiteiten, kennisinstituten zoals TNO en Berenschot, hogescholen, maar ook vooraanstaande bedrijven etc.) en elkaar.

De nieuwste vorm van dienstverlening van Teqnow is Teqnowquest. Teqnowquest is een helpdesk waar Teqnow-deelnemers, door middel van een vragenformulier op de website, technologische vragen kunnen stellen. Deze vragen worden beantwoord door de deskundigen van Teqnow zelf of door één van haar kennispartners.

Deze helpdesk is een service die Teqnow in principe kosteloos aan haar deelnemers aanbiedt. Gaat het echter om vragen waarbij het beantwoorden substantieel veel tijd gaat vergen, dan kan het zijn dat hiervoor kosten worden doorberekend. Daarover wordt dan vooraf geïnformeerd.

Leden van Koninklijke Metaalunie kunnen zich gratis aanmelden als deelnemer van Teqnow. Bent u geen Metaalunielid, dan kunt u zich tegen een kleine vergoeding aanmelden als deelnemer van Teqnow.

Meer weten? Kijk op www.teqnow.nl

Misschien interessant voor u

Blog

Blog


Bert Jaarsma
Directeur Organisatie

Ruimte voor het mkb
> Lees meer.

Contact

030 6053344                                   
info@metaalunie.nl