U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Kostprijscalculatie is specifiek gericht op het berekenen van de kosten per eenheid product of per order. Het gaat om het vaststellen van een zo duidelijk mogelijk beeld van de kostprijs (of delen van de kostprijs) van een product of order. Op basis daarvan kunnen beslissingen worden genomen ten behoeve van de planning en beheersing van een onderneming. Door middel van een kostencalculatie kunt u dus bepalen wat de productie van een order of van een product voor uw bedrijf aan kosten met zich meebrengt. Kostencalculaties kunt u verder gebruiken bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Log in om het hele artikel te lezen
Blog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

15000 mijlpalen

Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl