U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details

Sancties zijn maatregelen van de internationale gemeenschap tegen een schending of bedreiging van de internationale vrede en veiligheid. Ze zijn een manier om het gedrag van een land of bestuur te veranderen. Ze kunnen gelden voor een land, een organisatie of een persoon. Ze kunnen bijvoorbeeld de kans op een terroristische aanslag verkleinen. Rijksoverheid biedt hierover meer informatie

Nieuwsbrief voor o.a. sancties
Wordt lid van de ECHO nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe sanctiemaatregelen, antidumping en vrijwaringsmaatregelen, nieuwe onderhandelingen over vrijhandelsakkoorden, hearings over deze onderwerpen van BuZa en de Europese Commissie. ECHO is een service van het ministerie van Buitenlandse Zaken, VNO-NCW, MKB-Nederland i.s.m. ICC Nederland en de Kamers van Koophandel.
> Archief ECHO-berichten.

Andere nieuwsbronnen Internationale Sancties

Rusland

Iran
Wilt u zakendoen met Iran? Dit is nog steeds mogelijk. Bekijk de Iran sanctie pagina in deze kennisbank IO. Lees verder over de huidige stand van zaken op de informatiepagina van de Buitenlandse Zaken voordat u zaken gaat doen met Iran. Bekijk het Handboek Iran voor een uitgebreide handleiding.

Vragen? 
Wilt u meer weten over de sancties? Neem voor algemene vragen en adviezen contact op met Metaalunie, bedrijfseconomisch team (adviseur internationaal ondernemen, mw. Voorhuis, voorhuis@metaalunie.nl), of met
bedrijfsjuridisch ledenadvies (bj@metaalunie.nl), of via ons algemeen telefoonnummer: 030-6053344.

Misschien interessant voor u

Blog

Blog


Bert Jaarsma
Directeur Organisatie

Begin of einde pensioendiscussie?
Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl