U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Leap: strategisch advies bij innovatie en subsidieaanvragen

Profiteer van ledenkorting bij het inhuren van expertise op het vlak van innovatie en subsidies van Leap. U kunt kosteloos laten onderzoeken of u in aanmerking komt voor subsidies zoals de populaire WBSO-regeling en u kunt de hele aanvraagprocedure uitbesteden en een forse korting krijgen op de gebruikelijke tarieven.

Afhankelijk van uw bedrijfsgrootte biedt Leap u advies en begeleiding op maat. Van telefonische advisering tot het volledig uit handen nemen van de (WBSO-)subsidie aanvragen, periodiek subsidieonderzoek en advies en begeleiding voor een controlebestendige administratie. 

Metaalunie biedt u via Leap de volgende twee ledenvoordeel opties:

Optie A – ‘Lean’ WBSO-dienstverlening
Indien u wilt weten of u in aanmerking komt voor de WBSO als u een nieuw product gaat ontwikkelen, dan kunt u vrijblijvend telefonisch de slaagkans van een aanvraag met een adviseur van Leap doornemen. Indien u besluit tot het indienen van een aanvraag, dan krijgt u telefonische voorlichting, een controle op uw concept aanvraag en telefonische nazorg over de administratieve verplichtingen.

Optie B – Full service subsidie dienstverlening
Indien u jaarlijks investeert in productontwikkeling, verduurzaming, internationalisering of scholing van personeel, dan is het ‘full service concept’ van Leap voor u geschikt.
In het kort:


  1.  25% korting op de resultaatafhankelijke vergoeding voor de WBSO
  2. Gratis gebruik van de online Leap WBSO Portal (www.leapwbsoportal.nl) voor een controlebestendige WBSO-administratie
  3. Onbeperkt subsidieonderzoek en advies voor een vast bedrag per jaar
  4. Resultaatafhankelijke vergoedingen voor alle subsidieaanvragen

U krijgt een team van adviseurs van Leap toegewezen vanuit de Leap vestiging bij u in de buurt. Zij bespreken met u meerdere malen per jaar uw investerings- en innovatieplannen en brengen alle subsidiemogelijkheden in kaart en onderzoeken de slaagkans.
Indien wordt besloten tot het indienen van een subsidieaanvraag, dan neemt Leap het hele proces uit handen. Uw adviseurs helpen u ook met het voeren van een controlebestendige administratie. U betaalt pas wanneer de adviseurs van Leap subsidie-inkomsten hebben gegenereerd.

Volledige ontzorging met terugverdiengarantie, ofwel No Cure, No pay.

> Klik op de onderstaande link om meer te lezen over de tarieven en om contact op te nemen met Leap.


Log in om het hele artikel te lezen

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Lichtpunten

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl