U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Ondernemers MKB-metaal worden in het zonnetje gezet

MKB-Nederland heeft vanaf dit jaar elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. De dag moet een traditie worden om het ondernemerschap te vieren en ondernemers in het zonnetje te zetten. Koninklijke Metaalunie heeft zich aangesloten bij dit initiatief en omlijst de eerste ‘Dag van de Ondernemer’ vrijdag 18 november a.s. met talrijke activiteiten die MKB-metaalondernemers en hun bedrijven extra waardering geven.

“Mkb-metaalbedrijven worden geleid door ondernemers met een visie en hebben hun bedrijven door zowel slechte als goede tijden geloodst. Hardwerkend en opvallend bescheiden. Successen worden binnen de muren van het bedrijf gevierd, maar worden zeker niet van alle daken geroepen. Want vooruit kijken is het devies, stilstaan geen optie”, zegt Jos Kleiboer, directeur Beleid Metaalunie. “Toch is het een goede zaak om de aandacht eens op al die ondernemers te richten. Ze zijn van ongekende waarde voor ons land. Ze opereren voor eigen rekening en risico, creëren groei, banen en dragen in hoge mate bij aan onze welvaart. Daar mogen we best wat vaker bij stilstaan.”

In de verschillende Metaaluniedistricten organiseert Metaalunie daarom komende vrijdag diverse activiteiten die ondernemers uit het MKB-metaal op de voorgrond zetten en laten zien tot welke bijzondere prestaties zij, en uiteraard hun bedrijven en medewerkers, toe in staat zijn.

Kijk op www.dagvandeondernemer.nl voor alle activiteiten.

 

Misschien interessant voor u

Blog

Blog


Bert Jaarsma
Directeur Organisatie

Oude waarden
> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl