U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Teqnow lanceert 'Dé atlas voor industriële robotisering'

Vanuit Smart Industry komen op het industriële mkb allerlei kansen af zoals 3D-printen, Internet of Things, Big Data, digitale productie, robotisering e.d. Het industriële mkb heeft op dit moment vooral veel belangstelling voor de kansen die robotiseringstrajecten kunnen bieden. Echter, veel bedrijven willen snel met robotisering aan de slag maar weten niet goed welke partij ze daarbij kan ondersteunen. Om deze bedrijven te helpen heeft Teqnow 'Dé atlas voor industriële robotisering' ontwikkeld.

In de atlas kunnen bedrijven de robotspecialist vinden die past bij de robotiseringsoplossingen die ze zoeken. Een ondernemer die op zoek is naar een lasrobot, heeft immers geen behoefte aan contact met een specialist van robots voor verspanen. Andere zoekcriteria zijn de doelmarkt waar de aanbieder zich op richt en de typische projectgrootte. Er kan bovendien worden gezocht op bedrijfsnaam en plaatsnaam. In de atlas zijn leveranciers van robots en robotsystemen opgenomen met volledige contactgegevens, bedrijfsomschrijving en met opgave van hun specialisme.

“Door middel van deze atlas wil Teqnow de laatste drempel op weg naar aanschaf en implementatie van een industriële robot voor ondernemers wegnemen”, motiveert Bert Faessen, Manager Teqnow, de totstandkoming van de atlas. “Er zijn vaak veel meer aanbieders of zitten ze dichter bij dan gedacht. Voor je het weet ben je met een langdurige zoektocht bezig, iets waar ondernemers niet op zitten te wachten. De atlas is bovendien een zoekmiddel dat voortdurend aangevuld wordt met nieuwe aanbieders.”

‘Dé atlas voor industriële robotisering’ is te vinden op de onlangs vernieuwde website van Teqnow, www.teqnow.nl  

Teqnow is hét platform van het MKB-metaal voor toptechnologieën en stimuleert de toepassing ervan.

Misschien interessant voor u

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Jos Kleiboer
Directeur Beleid

Samen in Europa
> Lees meer.