U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
In het kader van het zogenaamde “Doelgroepenoverleg overheid/bedrijfsleven” zijn in de jaren negentig van de vorige eeuw “werkboeken milieumaatregelen” verschenen. Zo ook voor de metaal- en elektrotechnische industrie.

De werkboeken geven een overzicht van de “bewerkingsprocessen” binnen de sector, de milieueffecten van deze processen en de maatregelen die getroffen kunnen worden om deze milieueffecten te verminderen. Veel bedrijven hebben het werkboek gebruikt bij het opstellen van een zogenaamd “Bedrijfsmilieuplan” (BMP) zodat de vergunningverlenende overheid daar rekening mee kon ophouden bij het opstellen van de milieuvergunning.

 


Log in om het hele artikel te lezen


Blog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Waar een wil is ...

Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl