U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details

Wilt u voor het eerst uw product exporteren? Of wilt u uw markt uitbreiden? De Exportcarrousel Grenzeloos Groeien Met Export, een initiatief van de provincie Fryslân en de hogescholen NHL en Stenden, biedt de exporterende MKB’er of aspirant exporterende MKB’er die nieuwe kansen willen creëren of wil uitbreiden, de mogelijkheid om in zes maanden een advies exportrapport op te stellen.

Ook als ervaren exporteur liggen er voldoende kansen. Binnen het project ‘Exportcarrousel’ legt u uw plannen en ideeën voor aan internationale studenten die op een specifiek land een exportbeleidsplan gaan maken, specifiek gestoeld op uw bedrijf en uw manier van werken.

Start: september 2016
De zesde Exportcarrousel start in september 2016. Een cluster van 10 tot 12 bedrijven uit Friesland die met behulp van studenten aan de slag gaan met hun exportkansen. Uiteindelijk leveren de studenten een adviesrapport / exportplan waarmee het betreffende bedrijf concreet aan de slag kan richting een buitenlandse markt.

Deelname voor ca. 12 bedrijven
De 6de Exportcarrousel loopt van september 2016 t/m januari 2017. Ca. 12 bedrijven kunnen deelnemen aan deze Exportcarrousel. Dit project wordt financieel ondersteund door de Provincie Fryslân en in samenwerking met diverse partners uitgevoerd waardoor uw financiële bijdrage beperkt blijft tot € 500,- per bedrijf. Voor dit bedrag neemt u deel aan vijf bijeenkomsten, ontvangt u uitgebreide adviezen van een netwerk van specialisten en kunt u opdrachten laten uitvoeren door de studenten.

Wilt u nieuwe kansen scoren met export?
Meldt u aan voor dit unieke project. Voor meer informatie en aanmelding: Uitvoerende organisatie Exportcarrousel VI – NHL, Greta Jager-Smit, GJSsupport, via 06 51 83 41 31 of via g.jager-smit@gjssupport.nl.

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Algemene Leden
Vergadering

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl