U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Verzuimaanpak (ArboNed)
Langer doorwerken met plezier en in goede gezondheid is de uitdaging voor de komende tijd. ArboNed biedt een integrale aanpak voor het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van werknemers. Het motiveren van de werknemer door het optimaliseren van zowel de eigen energiebronnen als het sturen op werkplezier, staat hierbij centraal. Dit stimuleert de betrokkenheid en inzet van de werknemer en leidt aantoonbaar tot productiviteitsverbetering. Deze aanpak sluit goed aan bij het beleid van Koninklijke Metaalunie op het gebied van leeftijdbewust personeelsbeleid.

Log in om het hele artikel te lezen

Misschien interessant voor uHeeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Fried Kaanen     
Voorzitter Metaalunie

Samen overeind
blijven

> Lees meer.