U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
De meerwaarde van het lidmaatschap van Koninklijke Metaalunie is voor elk afzonderlijk lid anders. Gemene deler is wel dat het altijd aansluit op de dagelijkse praktijk van een MKB-metaalbedrijf. Of het nu gaat om het terugdringen van regelgeving, het adviseren bij een bedrijfsovername of een juridisch advies: het is letterlijk altijd in het voordeel van een MKB-metaalbedrijf. Zo ook de Ledenvoordelen. Dit pakket speciaal op Metaalunieleden toegespitste voordelen is uitgebreid met de lease van machines (ABN-AMRO) en vertalingen (Vertaalbureau Bothof). 

De nieuwe Ledenvoordeel overeenkomsten zijn gisteren ondertekend door Metaaluniedirecteur Organisatie Bert Jaarsma en vertegenwoordigers van de genoemde bedrijven. “Voorop bij de Ledenvoordelen staat dat ze een Metaalunielidbedrijf in belangrijke mate ontzorgen en een hoge kwaliteit bieden”, sprak Jaarsma bij de ondertekening. “Dit zijn ook de kenmerken van de nieuwe Ledenvoordelen van ABN-AMRO en Bothof.”

“Het verkrijgen van financiering is voor veel bedrijven in het MKB-metaal een probleem. Operational  lease kan een interessant alternatief zijn voor bancaire  financiering”, zei Liesbeth van Houwelingen, chief commercial officer ABN-AMRO tijdens dezelfde gelegenheid. “Of het nu gaat om een vervangings- of uitbreidingsinvestering, lease kan in beide gevallen een flexibele en pasklare oplossing zijn zonder dat het werkkapitaal wordt aangetast. Bijzonder is dat de ondernemer binnen no-time weet waar hij aan toe is via de Fast-Track-aanvraagprocedure. Binnen enkele dagen is duidelijk of de aanvraag is goedgekeurd.” Voor Metaalunieleden biedt ABN AMRO-Lease een aantrekkelijke faciliteit aan.

In een markt waarop export steeds belangrijker wordt, is het voor bedrijven in de technische sector van essentieel belang dat documenten correct worden vertaald. “Offertes, handleidingen, overeenkomsten en dergelijke zijn documenten waarbij fouten in de vertaling grote consequenties voor bedrijven  kunnen hebben”, sprak Erik van der Meer senior Accountmanager Vertaalbureau Bothof. “Maar ook een correcte vertaling van een website heeft een professionele impact naar bestaande en nieuwe klanten. Technisch en juridisch moet het kloppen, daar zorgen wij voor.” Leden van Metaalunie krijgen een interessante korting op de tarieven van Bothof. 

Misschien interessant voor u

Blog

Blog


Bert Jaarsma
Directeur Organisatie

Oude waarden
> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl