U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Metaalunieleden Mevo Precision Technology bv uit Ruurlo en Demcon Advanced Mechatronics bv uit Enschede zijn uitgeroepen tot de beste industriële toeleveranciers 2015 van Nederland. Additive Industries uit Eindhoven won de award voor de Best Customer. De Dutch Industrial Supplier & Customer Awards 2015, een initiatief van LINK Magazine in samenwerking met ING Bank, softwareontwikkelaar ISAH en het Nederlands Octrooibureau NLO werden voor de veertiende keer uitgereikt.

In de categorie Best Knowledge won Demcon Advanced Mechatronics bv een Award. Bepalend in deze categorie zijn een eigen R&D en engineering waarmee toeleveranciers kennis toevoegen aan het eindproduct van de klant. Na een uitgebreid assessment bleven vijf finalisten over van wie Demcon en AME de beste juryscores haalden. Na twee live pitches door klanten in de zaal gaf een internetstemming in de zaal uiteindelijk de doorslag. Managing director Dennis Schipper van Demcon was blij met de award. “Een prijs voor al de 250 mensen die bij ons werken. En eerlijk gezegd: ik vind dat we hem terecht gewonnen hebben. We bedienen onze klanten heel snel en goed. En dat al 22 jaar. Het mag wel een keer beloond worden.”

In de categorie Best Logistics werd Mevo Precision Technology bv winnaar. Bepalend in deze categorie zijn leverbetrouwbaarheid en slimme logistiek. Na een uitgebreid assessment bleven vijf finalisten over van wie MEVO en EBV de beste juryscores haalden. Na twee live pitches won MEVO de award voor de eerste keer. “We zijn verrast,” aldus managing director Frans Verhaegh in een eerste reactie. “Een relatief klein bedrijf dat tussen de grote suppliers kan winnen. Blijkbaar zijn de klanten blij met ons. We maken wat we beloven en denken mee met onze opdrachtgevers, liefst al in de ontwikkelingsfase.”

Best Customer
In de categorie Best Customer beoordelen toeleveranciers hun klanten op vijftien verschillende punten waaronder openheid over de kostprijsopbouw en forecast, communicatie en de ruimte die er is voor het inzetten van het eigen specialisme. Additive Industries bv uit Eindhoven won deze Award. 


Blog

Blog

Adriaan Vonk / Directie      

Ondernemers bedankt!

Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl