U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Mevas Preventiefonds Optimaal

MEVAS biedt leden van Koninklijke Metaalunie meer dan alleen verzekeringen.

Preventieve maatregelen zorgen dat uw werknemers langer gezond en fit blijven. Voorkomen is beter dan genezen en daarom slaan Koninklijke Metaalunie, Zilveren Kruis en MEVAS de handen ineen. Gezamenlijk hebben wij het Preventiefonds opgericht.

Doel van het Preventiefonds Optimaal is werknemers gezond aan het werk te houden, ook als ze langer moeten doorwerken. Om verzuim en/of gezondheidsklachten te voorkomen draagt het fonds bij aan de aanschafkosten van preventieve middelen zoals gehoorbescherming, speciale brillen en ergo-matten. Ook geven we advies over het gebruik van deze middelen in uw organisatie. Hoe meer werknemers deelnemen aan de collectieve zorgverzekering bij Zilveren Kruis hoe meer u kunt besparen op uw kosten voor preventieve middelen! Wilt u weten welk voordeel u kunt behalen uit het Preventiefonds? > Kijk dan op https://www.pfservices.nl/.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog

Adriaan Vonk / Directie      

Een vacature is geen sinecure

Lees meer.