U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Op 14 oktober heeft Brainport Industries College de Van Hoof Groep uit Asten uit tot winnaar uitgeroepen van de Brainport Industries College Award 2015.
De Award wordt jaarlijks uitgereikt aan dat BI College lidbedrijf wat uitblinkt in de betrokkenheid bij de voorlichting en het daadwerkelijk opleiden van MBO BBL leerlingen, de vakmensen van de toekomst.


Naast Metaalunielid Van Hoof Groep waren MTN Metaalwerk uit Helmond en MSG Spierings uit ’s Hertogenbosch de genomineerden. De Award werd uitgereikt tijdens het Jaarcongres van Brainport Industries waar zo’n 300 beslissingsmakers uit de industrie bijeen kwamen.

Volgens de jury is bij de Van Hoof Groep het opleiden en ontwikkelen van de medewerker verweven in het bedrijf en wordt dat continu bewezen door resultaat. De Van Hoof Groep is erg actief in het uitdragen van de metaaltechniek bij de omliggende scholen, het primair, het voortgezet en het MBO onderwijs. Ook hier fungeert de Van Hoof Groep als co-creator door initiatief te nemen en om samen potentiële vakmensen te interesseren voor het vak.

De BBL leerlingen beschikken over een eigen machine, een eigen persoonlijke begeleider en maken “echt” werk, geheel zelfstandig. Daarmee zijn ze van begin af aan werknemer met een leerling status. Echt meedoen met maximale ruimte om het vak te leren. De leerlingen bevestigen dit en spreken vol lof over hun werkgever. “Je krijgt de kans, de tijd en als ik mijn diploma haal een vaste baan!”

Nicol van Hoof, directeur eigenaar van de Van Hoof Groep, nam de Award in ontvangst uit handen van William Pijnenburg, secretaris van het BI College.

 

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl