U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
De website Nationale Financieringswijzer helpt mkb-ondernemers op weg bij de voorbereiding op financiering en het bepalen van de meest passende financieringsvorm. MKB-Nederland, VNO-NCW, diverse brancheorganisaties waaronder Koninklijke Metaalunie, financiers en overheid zijn initiatiefnemers voor deze site en app.

De Nationale Financieringswijzer is eigenlijk de opvolger van de Ondernemerskredietdesk, die MKB-Nederland een aantal jaren terug heeft geïnitieerd. Doel was en blijft om ondernemers in het midden- en kleinbedrijf te ondersteunen in hun zoektocht naar financiering. De banken zijn de afgelopen jaren terughoudender met het verstrekken van krediet aan het mkb. En het financieringsaanbod is sindsdien aanzienlijk verbreed. Op de website www.nationalefinancieringswijzer.nl (of via de smartphone-app) vinden ondernemers het volledige aanbod, inclusief regelingen van de overheid.

Lees ook de notitie
Metaalunie heeft voor haar leden een overzicht gemaakt van het landschap van bedrijfsfinancieringsmogelijkheden in Nederland. > Lees de notitie hierover.

 

Misschien interessant voor u

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Jos Kleiboer
Directeur Beleid

Mensenhandel
> Lees meer.