U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Als onderdeel van het stimuleringspakket van ministerie van Economische Zaken verstrekt kredietorganisatie Qredits als extra financieringsproduct mkb-kredieten. 

Zowel startende als bestaande ondernemers die niet bij de bank terecht kunnen voor de financiering van hun werkkkapitaal komen hiervoor in aanmerking. Het MKB-krediet is een zakelijke lening tussen de € 50.000,- en € 250.000,-. De reeds bestaande zakelijke financiering mag maximaal € 250.000,- bedragen. 

Er wordt met name naar de liquiditeitsontwikkeling gekeken en of deze gevraagde middellange lening een oplossing kan bieden voor de kredietbehoefte.

Er is een gespecificeerde en onderbouwde omzetprognose benodigd alsmede een afwijzing of doorverwijzing van een bank. Bij aanvragen voor een B.V. wordt gevraagd om een (gedeeltelijke) borgstelling van de directeur en de eventuele aandeelhouders.s Bij een eenmanszaak of VOF is de ondernemer altijd hoofdelijk aansprakelijk voor de gehele lening.

Het MKB-krediet is het tweede financieringsproduct van Qredits naast het microkrediet tot  €50.000,-. De productvoorwaarden verschillen per financieringsproduct.

> Meer informatie op de website van Qredits

 

Misschien interessant voor u

Blog

Blog


Bert Jaarsma
Directeur Organisatie

Verspilde energie
> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl