U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details

De website www.internationaalondernemen.nl is een initiatief van het Netwerk Internationaal Ondernemen (NIO), een zelfstandig overlegorgaan van handelsbevorderende organisaties en het ministerie van Economische Zaken. In het NIO hebben de volgende organisaties zitting:

  • Evofenedex
  • FME
  • ING (namens de banken)
  • Koninklijke Metaalunie
  • KvK Nederland
  • MKB-Nederland
  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
  • VNO-NCW

De site fungeert als webportaal voor internationale ondernemers in Nederland en beoogt de rijke hoeveelheid informatie die bij de deelnemende organisaties beschikbaar is, te ontsluiten. De agenda op deze site geeft daarnaast een totaaloverzicht van alle relevante activiteiten van organisaties die zich bezig houden met de bevordering van het internationaal ondernemen en staat open voor aanmeldingen van derden. Tenslotte is de site een communicatieplatform voor de Dutch Trade Board (DTB), een publiek-privaat samenwerkingsverband dat werkt aan het versterken van de positie van Nederlandse ondernemingen in het buitenland. Daarbij wordt het ondermeer gevoed door informatie uit het Netwerk Internationaal Ondernemen. De DTB heeft vier focuslanden (Brazilië, India, Rusland en Turkije) aangewezen, waarop overheid en bedrijfsleven de handen ineen hebben geslagen.

 

Misschien interessant voor uHeeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Fried Kaanen     
Voorzitter Metaalunie

Samen overeind
blijven

> Lees meer.