U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details

Wordt lid van de ECHO nieuwsbrief en  blijf op de hoogte van nieuwe sanctiemaatregelen, antidumping en vrijwaringsmaatregelen, nieuwe onderhandelingen over vrijhandelsakkoorden, hearings over deze onderwerpen van BuZa en de Europese Commissie.

ECHO is een service van het ministerie van Buitenlandse Zaken, VNO-NCW, MKB-Nederland i.s.m. ICC Nederland en de Kamers van Koophandel. Het doel van deze gratis service is om handelspolitieke informatie, waarbij de nadruk ligt op het concrete belang voor ondernemers, snel en laagdrempelig naar de direct betrokkenen in bedrijven te sturen.

ECHO is niet alleen om te informeren, maar vooral ook om input te krijgen voor lobby en beleid. Vandaar dat deze service al ruim tien jaar deze naam draagt.
•    Eerder verschenen ECHO-berichten
•    Zaken doen met Rusland, omgaan met sancties (Handboek Rusland, ministerie van Buitenlandse Zaken)


Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog

Adriaan Vonk / Directie      

Een vacature is geen sinecure

Lees meer.