U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details

Er zijn verschillende manieren om zakenpartners te vinden. Team internationaal ondernemen van Koninklijke Metaalunie heeft de mogelijkheden voor u op een rij gezet. Mocht u naar aanleiding van deze informatie vragen hebben, neem dan gerust contact op via internationaal@metaalunie.nl of T 030 – 605 33 44.

Handelsmissies
Koninklijke Metaalunie organiseert jaarlijks handelsmissies naar interessante markten; zowel naar onze buurlanden als wereldwijd. Het belangrijkste doel van deze missies is ondernemers te stimuleren en te ondersteunen bij het zakendoen in het buitenland. > Lees meer.

Beurscollectieven en bijeenkomsten
Regelmatig organiseert Koninklijke Metaalunie collectieve deelnames aan (buitenlandse) beurzen. Een beursbezoek of beursdeelname biedt de mogelijkheid om internationale handelscontacten te leggen en een beeld te krijgen van de (afzet)mogelijkheden voor uw producten in een specifieke markt. > Lees meer.

Zakenpartnerscan
Via Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is het mogelijk om door middel van een zakenpartnerscan potentiële zakenpartners te vinden. Een zakenpartnerscan biedt u een persoonlijke introductie bij mogelijke buitenlandse zakenpartners in uw doelmarkt; agenten, distributeurs of productiepartners. > Lees meer

B2Fair matchmaking op beurzen
Wilt u uw beursbezoek of deelname effectiever te maken en zoveel mogelijk potentiële handelspartners ontmoeten? Neem dan deel aan het B2Fair matchmaking programma. B2Fair organiseert 1-op-1businessgesprekken waar standhouders en bezoekers zich voor in kunnen inschrijven. Koninklijke Metaalunie is sinds 2012 officiële partner van het B2Fair programma. > Lees meer.

Databases
Een laagdrempelige manier om zakenpartners te vinden en de markt te verkennen zijn databases, beschikbaar via internet. > Lees meer.

Enterprise Europe Network
Het Enterprise Europe Network (EEN) ondersteunt ondernemers bij innoveren en ondernemen in Europa. Zoekt u distributeurs, agenten, toeleveranciers of afnemers?
EEN helpt u zakenpartners te vinden in uw doelmarkt. > Lees meer

Exportonderzoek door hogescholen en universiteiten
Het structureel ontwikkelen van export kost tijd en geld, maar kan een enorme bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van uw bedrijf en spreiding van uw risico's. Met het inzetten van studenten kunt u tegen lage kosten een aanzet geven tot uw eerste stappen op de internationale markt. > Lees meer

Meer informatie

Team internationaal ondernemen, t: 030 - 605 33 44, internationaal@metaalunie.nl

Misschien interessant voor u

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Jos Kleiboer
Directeur Beleid

Girlsday
> Lees meer.