U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Metaalunie organiseert regelmatig collectieve deelnames aan buitenlandse beurzen. Een beurs bezoeken of aan een beurs deelnemen kan zeer geschikt zijn om internationale handelscontacten te leggen en een beeld te vormen over de (afzet)mogelijkheden voor uw producten in een specifieke markt. Deelnemers aan de beurscollectieven profiteren van de voordelen van een paviljoen met de betrouwbare en herkenbare Holland uitstraling. Het collectief wordt bovendien goed gepromoot. Daarnaast wordt de organisatie voor een belangrijk deel uit handen genomen waardoor u zich, van tevoren, zonder al te veel zorgen, rustig kunt voorbereiden.

Wilt u weten welke metaalbeurzen voor u interessant kunnen zijn?
Op de site Auma Fairs vindt u een overzicht van beurzen die waar dan ook ter wereld plaatsvinden. U vindt er tevens informatie over de branche, de locatie, de data en bezoekersaantallen van de evenementen. Metaalunieleden worden regelmatig geïnformeerd door middel van workshops en seminars. Uiteenlopende landen en thema’s komen daar aan bod. Houdt daarom de agenda internationaal in de gaten.

Geplande collectieve beursdeelnames Metaalunie:

In de agenda (Internationaal) vindt u meer informatie over de collectieve beurzen die op de planning staan.
Hier kunt u zich ook gelijk aanmelden en de deelnemersvoorwaarden vinden.


Meer informatie
Team internationaal ondernemen, t: 030 - 605 33 44, internationaal@metaalunie.nl


Misschien interessant voor u

Blog

Blog


Bert Jaarsma
Directeur Organisatie

Begin of einde pensioendiscussie?
Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl