U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details

Koninklijke Metaalunie organiseert jaarlijks diverse handelsmissies naar interessante markten, zowel buurlanden als Duitsland, alsook verder weg, zoals Brazilië. Het belangrijkste doel van deze missies is om ondernemers te stimuleren en ondersteunen bij het zakendoen in het buitenland. De ondernemers worden tijdens de missies in contact gebracht met potentiële handelspartners en hebben zo de mogelijkheid om in een kort tijdsbestek een goed beeld te krijgen van een markt en kunnen direct hun eerste zakencontacten opdoen. De reis is in gezelschap van andere ondernemers, waardoor ervaringen uitgewisseld worden en het netwerk vergroot. Het ‘individuele matchmaking’ programma, staat centraal bij deze reizen. Een op maat gesneden één op één afsprakenschema wordt voor elke deelnemer gemaakt aan de hand van een vooraf opgesteld bedrijfsprofiel. Naast de individuele afspraken, bestaat het programma ook uit enkele collectieve onderdelen die gericht zijn op netwerken en marktoriëntatie.

Voordelen van een handelsmissie voor u!
  • Goede 1e stap op een nieuwe markt
  • Goede manier om handelspartners te vinden
  • Kennis en ervaring uitwisselen
  • 1e contacten c.q. vergroten van netwerk
  • Kennis opdoen van land en zakencultuur

In de agenda (Internationaal) vindt u meer informatie over de handelsmissies die op de planning staan. Hier kunt u zich ook gelijk aanmelden en de deelnemersvoorwaarden vinden.

Metaalunie missies gingen o.a. naar: Polen, België, Brazilië, Duitsland, India, Bosnië, Vietnam, China, Italië,  Turkije, Trinationale regio Bodensee, Litouwen (inkomende handelsmissie).

Meer informatie
Team internationaal ondernemen, t: 030 - 605 33 44, internationaal@metaalunie.nl

Misschien interessant voor u

Blog

Blog


Bert Jaarsma
Directeur Organisatie

Begin of einde pensioendiscussie?
Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl