U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Smart People Award zet menselijk kapitaal centraal
Goede vakmensen zijn een onmisbare schakel in de transitie naar een toekomst waarin het MKB-metaal, gebruikmakend van de nieuwste technologieën, slimmer en sneller zal moeten gaan produceren. Want techniek maakt het mogelijk: de mens doet het. Dat vraagt naast vaktechnische kennis, om eigenschappen als flexibiliteit, creativiteit en de prikkel om constant op de hoogte te blijven van die nieuwe ontwikkelingen door scholing. Diezelfde vakmens moet ook in staat zijn om met plezier langer en gezonder door te kunnen werken.

Al deze ontwikkelingen houden de mens in het bedrijf centraal. Want hoe ingrijpend robotisering, 3D-printing, sensoring, en dergelijke ook zullen zijn voor het MKB-metaal, zonder menselijke inbreng komt geen enkel bedrijf verder. Om te verkennen en te ontdekken hoe en in welke mate het MKB-metaal al stappen neemt om mens en techniek voor te bereiden om de slimme industrie, organiseert Koninklijke Metaalunie de ‘Smart People Award’. Metaalunieleden die kunnen laten zien dat juist zij hét MKB-metaalbedrijf zijn dat zich nu al onderscheidt met optimaal voorbereid personeel in relatie tot de techniek van de toekomst, kunnen zich tot 5 juni a.s. aanmelden voor deelname.

Ieder district kan een winnaar opleveren en mag zichzelf zo promoten in het land en in de regio. Dat levert direct aandacht en exposure op. De landelijke winnaar wordt gekozen uit de districtswinnaars en ontvangt een flinke cheque, een promotiefilm, eeuwige roem en nog veel meer PR.

Inmiddels is de jury die gaat beoordelen welk bedrijf de Metaalunie Smart People Award 2015 wint, ook bekend. Naast juryvoorzitter Doekle Terpstra - aanjager Techniekpact, bestaat de jury uit Danny Hollestelle, Zakenvrouw van het jaar 2015, Rolf Elling – hoofd-redacteur Vraag en Aanbod, Richard Adamowicz – directeur ArboNed, Willem de Lange - lector HRM Avans hogeschool en Allard Droste directeur Aldowa en winnaar van de Metaalunie New Business Award 2014.

Aanmelden kan eenvoudig en zonder inschrijfformulier via www.metaalunieaward.nl Metaalunie neemt daarna contact met u op.

> Lees voor meer informatie ook het artikel in het maartnummer van Metaal & Techniek.

Misschien interessant voor u

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Jos Kleiboer
Directeur Beleid

Samen in Europa
> Lees meer.