U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Risicoinventarisatie en -evaluatie (RIE Metaalbewerking)

De sociale partners in de Metaalbewerking - Koninklijke Metaalunie en de vakbonden FNV, CNV en De Unie - hebben in nauwe samenwerking met ArboNed de RIE Metaalbewerking ontwikkeld. Hiermee kunnen ondernemers zelf de risico-inventarisatie en –evaluatie (RIE) voor hun bedrijf uitvoeren. Metaalunieleden kunnen kosteloos gebruik maken van de RIE Metaalbewerking.

Vrijstelling
De RIE Metaalbewerking is een zogenaamde erkende RIE. Dit betekent dat bedrijven met maximaal 25 werknemers de RIE niet hoeven te laten toetsen. Voor bedrijven met meer werknemers of voor bedrijven die onder een andere of niet onder een CAO vallen, blijft de verplichting om de RIE te laten toetsen, gehandhaafd.

De RIE staat op RIE-metaalbewerking

Meer informatie Team sociaaljuridisch advies

Misschien interessant voor uHeeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Bert Jaarsma / Directie         

Wereld te winnen

> Lees meer.