U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Kredietbemiddeling Credion voor Metaalunieleden
Om de beschikbaarheid van kredieten voor de leden te verbeteren is Metaalunie een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Credion. Credion is een franchise organisatie gespecialiseerd in onafhankelijke kredietbemiddeling. Zij verstrekt zelf geen krediet maar heeft als doel om de kredietbehoefte van een klant bij een bank onder te brengen.

Credion kent alle partijen in de markt en weet dus waar een kredietaanvraag het meest kansrijk en tegen de beste voorwaarden kan worden ondergebracht. Daarnaast weten zij welke eisen diverse banken stellen aan de kredietaanvraag. Het proces van aanvraag kan daardoor efficiënt verlopen.
Metaalunieleden kunnen tegen gereduceerde tarieven gebruik maken van de dienstverlening van de Credion adviseurs. Er zijn 28 franchisenemers met bij elkaar landelijke dekking. Er is dus altijd een Credion adviseur bij u in de buurt. In principe geldt ‘no cure no pay’, al kan de Credion adviseur in bepaalde gevallen een minimum tarief afspreken.

Aanvragen kredietbemiddeling
Om het recht op korting geldend te maken dient u contact op te nemen met Rob van der Werff, bedrijfseconomisch ledenadviseur. Hij zal uw aanvraag globaal beoordelen op haalbaarheid in overleg met een medewerker van Credion hoofdkantoor. Indien deze eerste screening positief uitvalt wordt uw aanvraag doorgeleid naar een lokale Credion adviseur, die zowel aan u als (-in het kader van de kwaliteitsbewaking-) aan Rob van der Werff zal rapporteren over de voortgang van de kredietaanvraag. Ook uw accountant kan de aanvraag namens u bij Credion aanmelden.

Werkwijze
Credion zal bij haar dienstverlening aan Metaalunieleden, althans indien het kredietbemiddeling betreft, werken volgens de Tariefcondities Metaalunieleden, een vast protocol, dat is vastgelegd in een Standaard adviesplan en gebruik maken van een Standaard overeenkomst van kredietbemiddeling. U weet dus precies waar u aan toe bent indien u met een Credion adviseur zaken doet.

> Meer informatie Bedrijfseconomisch ledenadvies.


Log in om het hele artikel te lezen

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Lichtpunten

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl